VPLAB ULTRA WOMEN’S BEAUTY LIQUID COLLAGEN

22,98  s PDV-om

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Beauty Liquid Collagen posebno je formuliran za lijepu kosu i kožu: povećava snagu i elastičnost te smanjuje fine linije, bore i celulit.

Poboljšava kožu i povećava elastičnost
Potiče stanice kože na proizvodnju više kolagena
Smanjuje fine linije, bore i celulit
Smanjuje umor i iscrpljenost
10 ml x 10 tekućih tuba / 10 porcija

Izgleda odlično. Osjećaj se odlično. Snažna mješavina kolagena s aktivnim spojevima i esencijalnim vitaminima B skupine, Beauty Liquid Collagen je koncentrirana mješavina pića koja je osmišljena kako bi vašu kožu, kosu i nokte održala jakima i zdravima, a istovremeno smanjila umor i iscrpljenost.

Zašto Ultra Women’s Beauty Liquid Collagen?

Zdravo, iznutra prema van

Beauty Liquid Collagen prepun je komplementarnih sastojaka formuliranih samo za jednu stvar: da izgledate i osjećate se lijepo, iznutra prema van.

Njegov kompleks hidroliziranih kolagenskih peptida tipa 1 i 3, biotina, niacina, folne kiseline i drugih vitamina B skupine, savršeno funkcioniraju kako bi vaša koža, kosa i nokti bili jaki i izgledali zdravo, a istovremeno držali umor i iscrpljenost pod kontrolom.

Kolagen je bitan

Kao jedan od najvažnijih proteina u tijelu, kolagen je temeljan za strukturu vaše kože. Od više od 20 tipova, tipovi 1 i 3 su najčešći, čine oko 80% suhe mase kože i daju vašoj koži snagu, teksturu i oblik. S vremenom se prirodna sposobnost tijela za proizvodnju kolagena smanjuje, čineći kožu tanjom, sušijom i krhkijom te stvarajući fine linije i bore.

Oživite i nadopunite

Beauty Liquid Collagen ne samo da obnavlja razine kolagena, već pomaže i vašem tijelu da proizvodi više kolagena prirodnim putem. A budući da je obogaćen esencijalnim vitaminima, pomaže u poboljšanju cjelokupnog zdravlja vaše kože, noktiju i kose.

Brzo i učinkovito

Beauty Liquid Collagen dolazi kao tekući koncentrat jednostavan za korištenje, koji se miješa s vodom. Ne samo da je savršeno prilagođen životu u pokretu, već također znači da ga vaše tijelo brzo apsorbira. Dolazi u ukusnom okusu tropskog voća, jagode i kivija, tako da izgleda dobro ima i odličan okus. Prikladno za muškarce i žene.

Dobro protresite i zatim zakrenite jezičak na vrhu Liquid Tube dok ne pukne. Ulijte koncentrat u 500 ml vode i protresite ili promiješajte.